BCC VISION

Kategori: , Product ID: 53717

Përshkrim

Ftohës për ujin, i pajisur me monitor video dhe audio për informim dhe publicitet.

I disponueshem me 1 ose 3 çelësa çeliku (të cilësisë të lartë), për të furnizuar me uje( i ftohtë ose i ftohtë me gaz) ose tre lloje (shumë i ftohtë dhe me gaz, dhe me temperaturë ambjenti).

Ice-Bank  ose teknologji dct

Gaz hidrogjeni natyror R290.

Enë e brendshme e pikave me drenazhim.

Lartësia e zonës së furnizimit 290mm.

Vandal-proof (IP65) butonat e komandimit në çelik .

Valvul sigurie në hyrje.

Akses i lehtë për mirëmbajtje.

Me pult kontrolli

Çelik  i ngjyrosur.

Kapaciteti i ftohjes 30 (Lt / h.)
Temperatura e ujit të ftohtë * 5 ° – 12 ° C
Kapaciteti i mbajteses se Akullit (Lt) 4
Mbajtesja e Akullit (kg) 1,5
Gazi freskues HC R290
Furnizimi me energji 230 V – 50 Hz
Konsumi i energjisë 310W – 1,35A

Opsionale:

Filtrimim me karbon aktiv – Inlet UV.

Ndarje e cilindrit CO2.

Pompë kulluese e ujit.

UV OUT.

Pershkrimi
Pesha   (kg/lb)
Permasat (mm/in)
Sipërfaqja e shpërndarjes (mm/in)
BCC 1P 30 COLD 230V
30/66
400X290XH1318   /15.8X11.4XH51.9
308/12.1
BCC 30 FIZZ 3 PUSH B
34/75
400x400x1318   /15.7×15.7×51.9
308/12.1

 

sqAlbanian