Kreu

Problemet e ujit

 • Bakteret dhe protozoaret

  Probleme Shendetesore

 • Pjese grimcash - rere, ndryshk, sedimente

  Bllokimi i valvulave, pamje e pakendshme, bllokimi i membranes te filtrave

 • Klori

  Shije dhe ere te pakendeshme – Probleme Shendetesore

 • Gelqerja

  Caji dhe kafeja duken te turbullt  dhe te pakendeshem per t’u pire. Ibriket dhe makinat e kafese shtresezohen.

 • Metalet e renda - plumbi dhe bakri

  Probleme Shendetesore

Eksperienca jonë

Eksperienca - 18 Vjet
Cilësia e Produkteve
Servisi - I Garantuar
why choose us

Protect your family with one of the best water filtering system

Experience the benefits of professionally treated water, all over the house. Designed to suit your home’s specific needs, whole home filtration solves taste and odor problems, like chlorine or sulfur con

SHOWROOM
LABORATORI
SERVISI DHE ASISTENCA

Water Boutique ka showroomin më të madh në Shqipëri me mbi 1000 produkte në fushën e trajtimit të ujit. Përfaqësues zyrtar i markave lider në botë si BWTBlupuraBest UVFit aqua. Në showroomin tonë mund të gjeni larmishmëri të sistemve të trajtimit të ujit edhe të gjithë aksesorët e nevojshëm. Zotërojmë nga filtrat më të thjeshtë për trajtimin e ujit për familje, vila, biznese (bar, restorante, hotele) deri në sistemet e personalizuara sipas nevojave specifike të çdo klienti për resorte turistike apo dhe industritë (ushqimore, farmaceutike, etj). Ky showroom është i hapur nga e Hena-Shtunë ora 9.00-21.00

21

Water Boutique zotëron një laborator modern të akredituar për të kryer analizat e ujit (të rrjetit, puseve, burimeve, lumenjeve apo liqeneve ) për ti ofruar çdo klienti zgjidhjen ideale për problemin e ujit. Me teknologjinë e fjalës së fundit Gjermane në aparatura dhe shërbim cilësor, ky laborator ofron kushtet opmtimale për marrjen e çdo lloj shërbimi laboratorik.

26.2

Water Boutique garanton menaxhimin e projektuar të montimit. Siguron një shërbim të profesional të asistences teknike me stafin e tij të kualifikuar dhe me një eksperiencë 13 vjeçare për trajtimin e ujrave. Tekniket tane i nënshtrohen një programi trajnimi të vazhdueshëm nga specialistë gjermane duke garantuar një shërbim cilësor dhe të shpejtë për klientin. Zgjidhje në kohë reale ndaj çdo problematike të ujit.

Zgjidhni efikasitetin

Ne transformojme cdo lloj uji ne uje te pijshem

0%
të metaleve te renda
0%
të klorit dhe klorideve
0%
të baktereve dhe çdo kontaminuesi të dëmshëm
choose efficiency

We transform ordinary tap water into clean

0%
of lead and asbestos
0%
of chlorine, chloramines
0%
other harmful contaminants
Pyetjet më të shpeshta

Menyra me e mire per te zgjedhur nje sistem trajtimi uji ose filter te cilesise se larte?

Vizitoni sallonin e Water Boutique, aty ofrohen zgjidhje te teknologjise me te larte ne fushen e trajtimit dhe pastrimit te ujit. Zgjidhje qe plotesojne standardet me te rrepta te cilesise dhe kerkesat e klientëve

Si mund te kuptoj nese uji im eshte i ndotur?

Nje testim baze i ujit nga Water Boutique eshte falas. Caktimi i nje takimi me agjentin tone eshte i thjeshte, online ose permes telefonit. Ja se si funksionon!

Kur dhe pse duhet te testoj ujin?

Ju duhet te testoni ujin nje here ne vit per bakteret koliforme, nitratet, tretjet totale ne te dhe nivelet e pH-it. Nese dyshoni per ndotes te tjere si plumbi, ndryshku etj duhet te testoni edhe per ata. Ne te kundert, cilësia e ujit te rubinetit ose puseve tuaja mund te ndryshoje papritur dhe pa u vene re nga ju. Uji mund te kete te njejten shije por nuk eshte i shendetshem dhe i pershtatshem per pajisjet tuaja shtepiake.

Eshte i thjeshte instalimi i nje sistemi trajtimi uji per te gjithe shtepine?

Tekniket e Water Boutique jane te trajnuar dhe certifikuar nga inxhnieret gjermane ne entet prodhuese te ketyre sistemeve. Ata garantojne nje instalim korrekt, te shpejte dhe te sigurte per keto pajisje.

Si mund te gjej pajisjet me te mirat ne bote per trajtimin e ujit ?

Water Boutique eshte distributori eksluziv dhe perfaqesuesi i markave me te mira boterore ne fushen e trajtimit te ujit.

Pershtypje nga Klientet

Kerculla Resort

Resort, Gjirokaster

FAST CALL

NEW CENTERY SHPK

Tiranë

Elite MedSpa & Wellness

MedSpa, Tirane

Hotel Diplomat

Hotel Diplomat

Black Diamond Hotel

Hotel, Tirane

Shpigel Glass Sh.p.k.

Biznes, Tirane

Erion Dredha

45 vjec, Urolog, Tirane

REZIDENCA PLATEA

Tiranë

DELICIOZA

Bar

KLAR SHPK

NARI LUNDERA

Restorant

Hotel Castle Park

Hotel, Berat

LINDA

Beauty Center

FOLIE MARINE

Hotel & Club

AUTOGRILL 24

Hotel, Levan Tepelene

Shisha Room

Tiranë

Grand Hotel

Hotel

UMAMI

Beach Resort

ARREDO FAB

Mobileri

Big Scoop

Tiranë

ISMET CEREN SHEHU

Dajt, Restorant

ALBANIA ICE SHPK

Prodhim akulli

KLEO ASHENSOR

FAN FOOD SHPK

Tiranë

Partneret tane

Schedule a free in-home water test

Contact your local water tester today.

Rezervoni nje takim ne shtepine tuaj per te testuar ujin

Kontaktoni testuesit e ujit sot

Kush jemi ne?

Water Boutique është brand ndërkombëtar i rregjistruar dhe si lider në trajtimin e ujit në Shqipëri është një institucion i dedikuar për individët, familjet dhe sipërmarrjet që dëshirojnë të përmirësojnë ujin e rubinetit, pajisjeve dhe makinerive të tyre, pa sakrifikuar rehatinë dhe cilësinë. Sistemet e filtrimit Water Boutique janë në gjendje të kënaqin çdo nevojë, nga familjet më të vogla e deri tek sipërmarrjet e mëdha, duke gjetur zgjidhjen më të përshtatshme bazuar në llojin e ujit që duhet trajtuar. Zgjidhjet inovative që ne ofrojmë dhe që zhvillohen çdo ditë bazuar në eksperiencën shumë vjeçare, orientohen drejt objektivit tonë të vetëm; Përmirësimi i cilësisë së jetës kudo që është uji.

why choose us

Protect your family with one of the best water filtering system

Experience the benefits of professionally treated water, all over the house. Designed to suit your home’s specific needs, whole home filtration solves taste and odor problems, like chlorine or sulfur con

choose efficiency

Ne transformojme cdo lloj uji ne uje te pijshem

0%
të plumbit dhe asbestit
0%
të klorit, kloraminave
0%
e kontaminanteve te demshem
choose efficiency

We transform ordinary tap water into clean

0%
of lead and asbestos
0%
of chlorine, chloramines
0%
other harmful contaminants
frequently asked questions

The foolproof way to select a quality filter

We produce high-tech solutions in the field of water purification that meet the most stringent quality standards and customer requirements.

How can I tell if there are contaminants in my water?

A basic water test from Well Spring is free and as easy as scheduling an appointment with your agent online or over the phone. Here’s how it works.

When and why should I test my water?

Mel semper vivendum erroribus eu, habemus qualisque explicari cum ex. Ius nisl mediocrem adipiscing at.

Is it easy to install water filter by myself?

Mel semper vivendum erroribus eu, habemus qualisque explicari cum ex. Ius nisl mediocrem adipiscing at.

How to find some of the bestwater in the world?

Mel semper vivendum erroribus eu, habemus qualisque explicari cum ex. Ius nisl mediocrem adipiscing at.

contact form

It's Time to Protect Your Family


[wpgdprc "I agree that my submitted data is being collected and stored."]

en_USEnglish