Footer

RRETH NESH

Water Boutique është brand ndërkombëtar i rregjistruar dhe si lider në trajtimin e ujit në Shqipëri është një institucion i dedikuar për individët, familjet dhe sipërmarrjet që dëshirojnë të përmirësojnë ujin e rubinetit, pajisjeve dhe makinerive të tyre, pa sakrifikuar rehatinë dhe cilësinë.

NA KONTAKTONI
  • E-mail:

contact@waterboutiques.com

sales@waterboutiques.com

  • Business hours:
    Monday – Saturday 9 AM – 9 PM
en_USEnglish