DISPENSER UJË AQA MINI BWT -Best Water Technology

Kategori: , Product ID: 54993

Description

  • Made In Germany
  • Sistemi Funksionon me energji elektrike.
  • I përshtatshem për familje, biznese, zyra etj.
  • I dizenjuar me tre opsione, me ujë të ftohtë me Hidrogjen, ujë ambjenti dhe ujë të nxehtë.
  • I pajisur me çezëm me sensor.
  • Garancia 1 vit

 

Të Dhënat Specifike

Model
BWT AQA MINERAL MINI UTS
 

Opsionet

Dispenser me ujë normal / të ftohtë / të nxehtë
 

Përmasat

 

D 390 x W 230 x H 390mm

Material
Kase plastike/ 304 celik inoks i brendshëm
Fuqia
Ujë I nxehtë 500 W / Ujë i ftohte 100 W
 

Kapaciteti

 

Ujë i nxehte 1L / Ujë ftohtë 4L

 

Energjia

 

110V/ 220V

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DISPENSER UJË AQA MINI BWT -Best Water Technology”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish