Ftohes uji: Blubar 30 “Beer”

Kategori: , Product ID: 54978

Description

-Eshtë opsioni i përsosur për ambientet e lokaleve apo bareve.

-I perdorshem per birre ose uje.

-Me rubinete mekanike manuale

-Dy mundësi furnizimi: ujë të ftohtë dhe ujë të ftohtë me gaz ose ujë me temperature ambienti dhe te ftohte.

-E perbërë teresisht prej çeliku inox

-Hapësirë e brendshme e depozitimit për fishekë filtrimi dhe llampe UV

Ftohes Blupura
Blubar Beer Tap 30
Kapaciteti ftohes
30l/h
Temperatura e ujit
5-12 C*
Temperatura e ambjentit
Min 5*C – Max 42*C
Presioni operues
2.5 – 8 bar
Kerkesa per energji
230 V
Permasat (L x D x H)
318 x 537 x  567 mm
Pesha
31
Fuqia e Kompresorit
1/8 HP
Gazi Ftohes
Gaz natyral HC R290

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ftohes uji: Blubar 30 “Beer””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish