PURE SLIM RO-DF

Description

  • Made In Germany
  • Sistemi mundeson ujë të trajtuar të pijshëm për ju dhe familjen tuaj.
  • Dizanj kompakt,instalohet  poshtë  lavamanit. Sistemi funksionon me pompë elektrike dhe me një hyrje e dy dalje.
  • Fishekët janë të izoluar, falë kesaj filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara.
  • Nderrimi i fishekëve bëhet me lehtesi.
  • Sistemi perfshin pjesët lidhëse: cezëm, depozitë.
  • Garancia 2 vjet
  • Kapaciteti 800-1000 L uje të trajtuar në ditë. (Sugjerohet për bar-e,restorante

 

MODEL
PURE SLIM RO DF
Dimesion D*W*H
340 x 167 x 470
Lidhja
1/4
Max kapaciteti te ujit te trajtuar
 1.35 L/ MIN
Presioni operues
3-10 bar
Temperatura e ujit
max 30*/40*C
Kerkesa per energji
110 V/220 V
Membrana RO
500 GPD
Kapciteti  rrjedhese
62 x 138 x 132

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PURE SLIM RO-DF”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish