AQA LIFE S Nullserie

Description

Inovacion dhe dimension i ri teknologjik.
AQA LIFE është një njësi Duplex për zbutjen e ujit dhe në hapësirat më të vogla.
AQA LIFE operon me teknologjine AQA PERLA. Zemra e AQA life eshte valvula e provuar dhe testuar AQA PERLA.
Rigjenerimi behet ne menyre te vazhdueshme. Ne kete menyre mund te arrihen kapacitete relativisht te larta duke perdorur me pak kripe per rigjererimin dhe sasia  e ujit per regjenerimin e  kerkuar eshte gjithashtu e minimizuar.
Kontrolli i operacionit dhe rigjenerimit kryhet me Soft-Control lehtesisht të kuptueshëm.
Fale perberjes se vecante te rezines dhe mekanizmit elektrik sigurohet nje mase e qendrushme  kripezimi qe sjell perpunimin dhe trajtimin me efikas te ujit
Lidhjet e brendshme hidraulike  si dhe mënyra alternative e operimit lejojnë shkallë të lartë të qarkullimit te ujit . Njëkohësisht, kjo garanton nivele optimale të higjenës.
Përmban: zbutësin e ujit  AQA life me Multiblock X , seti i lidhjes DN32/32, AQUATEST per testimin e fortesise

 

Specifikimet teknike:

 

Hyrja e rrjetit energjitik  230 V/50Hz,

Presioni nominale 10PN

Presionj operuese 2.5-8 bar,

Temperatura e ujit te ambientit max.30-40°C(86/104°F)

DVGW: I certifikuar

Gjeresia  nominale e lidhjes: 32DN

Norma nominale e rrjedhës(per presionin 1bar): 1.8 m³

Kapaciteti nominal: 14 m³x°d

Permasat: 610x410x505 mm

Konsumi i kripes per  rigjenerim: 0.25kg

 

en_USEnglish