AQA Perla Profesional 2Mx

Description

Ujë i zbutur ne sasi të kontrolluar i njesise Duplex , kontrolli i panelit me prekje , kursim i energjisë ,  me funksion Smart të matjes : Hapsira  e konsumit mund të lexohet në pajisje dhe nëpërmjet ndërfaqes USB në një PC, pa lidhje të mundshme, për CIB dhe integratin e rrjetit sipas kërkesës; përzierjen elektronike; optimizimin e efikasitetit te rigjenerimit. Qëllimi i dorëzimit: njësi e plotë, pajisje për testimin e fortësisë.

Te dhena teknike: Rondomat Duo S DVGW

Presioni nominal 10bar,presioni operues 2-8.0bar,

fuqia e rrjetit kryesor 230V/50-60 Hz

protection class IP 54

uji ne temperaturen e ambjentit min-max. 5-30°C/ 5-40°C(41-86°F/41-104°F)

DVGW: po

Gjeresia nominale e lidhjes: 32(1 1/4″ fije mashkullore) DN

Norma nominale e rrjedhjes EN 14743 : 3.5m³/h

Kapaciteti nominal sipas EN 14743: 16m³x°d

Humbje presioni në normën e rrjedhës së operimit EN 14743: 0.5bar

Permasat: 1310/740/670mm

 

en_USEnglish