Bewamat 75A

Description

Rigjenerim inteligjent i varur nga sasia e ujit.

Njësia per,ban një pajisje që dezinfekton rezinën e shkëmbimit të joneve gjatë rigjenerimit. Valvulat pa kthim mbrojnë të gjitha lidhjet e ujit në anën e hyrjes së njësisë. Sistemi përputhet me të gjitha standartet përkatëse kombëtare dhe ndërkombëtare.

Model
Bewamat 75A
Lidhja
1 ¼”
Kapaciteti Nominal
75 m3 x °d
Kapaciteti i trajtimit të ujit
1.8 m3/h
Presioni Operues
2-8 bar
Përmasat (H x W x D)
1090 x 390 x 560 mm
Konsumi i kripës për rigjenerim
3.5kg

 

en_USEnglish