BLUBAR 30 TAP 230V

Description

Blloku 30 “Bar” pajisja është opsioni i përsosur për ambientet publike, ku shpërndarja tradicionale është ende e preferuar. Me rubinete mekanike manuale

2 mundësi furnizimi: ujë të ftohtë, ujë të ftohtë me gaz dhe ujë të temperaturës në dhomë

  • E bërë krejtësisht prej çeliku inox
  • Hapësirë e brendshme e depozitimit për fishekë filtrimi dhe UV me hyrje
  • Karbonator profesional në çelik
  • Teknologjia e ftohjes së thatë
  • Kapaciteti i ftohjes 30 (Lt / orë.)
  • optional:
  • Filtri i karbonit aktiv
  • Llambë hyrëse UVC (12w)

 

Përshkrimi
Pesha (kg / lb)
Dimensionet (mm / në)
 Lartësia (mm / në)
BLUBAR 30 “BEER” TAP 230V
24/53
318x576x537   /12.5×22.7×21.1
328/12.9
en_USEnglish