Bolero

Kategori: , , Product ID: 53799

Description

Bolero RF FILTER ME VETËSHPËLARJE

Filtër kompakt vetëshpëlares me dy faza dhe  me sipërfaqe të madhe filtri, , cilësi të lartë, i thjeshtë për t’u përdorur. Dizajn modern, për instalim horizontal ose vertikal. Filtri i kompletuar me kokën e bronzit, cilinder transparent, i certifikuar DVGW dheme pajisje lidhëse.

Specifikimet teknike: Presioni nominal PN 16, presioni i punës min.-max. 2 – 16 bar (29 – 232 psi) (gjatë mbingarkesë), temperatura e ujit / ambientit, min-maks. 5-30 / 5-40 ° C, (86/104 ° F).

Filter Elementi
90 µm
Lidhja
2”
Kapaciteti Nominal
11 m3/h
Gjatësia pa pajisjet lidhëse
125 mm
Gjatësia me pajisjet lidhëse
260 mm
Lartësia
460 mm

 

en_USEnglish