BWT AQUADIAL SOFTLIFE

Kategori: , Product ID: 53546

Description

NDJENJA PERFEKTE E MIRËQENIES , MBROJTJES DHE KOMFORTIT

Uji i zbutur në mënyrë perfekte është ideal për të gjithë familjen. Problemet e gëlqeres dhe smërcit. Depozitimet e smërcit në kuzhinë dhe tualet zvogëlohen, duke ju lënë më shumë kohë të lirë për ju dhe familjen. Uji  i zbutur do të sjellë një dimension të ri për larjen dhe dushin. Shampot,sapunët dhedetergjentët e përdorura lajnë më lehtë duke i lënë flokët të pastër dhe rrobat të buta në prekje. Softlife BWT AQUADIAL gjithashtu mbron shtëpinë tuaj dhe të gjitha pajisjet tuaja nga efektet dëmtuese

të depozitimit të gëlqeres. Lavatricet,lavastoviljet dhe pajisje të tjera të ngjashme do të mbrohen dhe do të vazhdojnë të funksionojnë për shumë vite.

Karakteristikat teknike dhe specifika të veçanta:

  • I aftë për të operuar nën kushte të presionit të ulët (> 1,5 bar)
  • Dizajn kompakt
  • Menaxhimi i rigjenerimit të zgjuar kompjuterik për maksimizimin e performancës
 Aquadial 25
DVGW :                                                                                                                            po
Gjerësia nominale e lidhjes:                           DN                                                  20 (G 3/4˝)
Shkalla nominale e rrjedhjes në

( rënie të presionit prej 1 bar)

në përputhje me EN 14743:                           m³                                                      1.68

Kapaciteti nominal

sipas EN 14743:                                          m³x°d (mol)                                         75(13.4)

Përmasat:                                                         mm                                              270/480/804
Kosumimi I kripës për rigjenerim:                 kg                                                          3
 Aquadial 15
Zbutes BWT
AQUADIAL 15
Lidhja
20 DN (3/4”)
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar
1.56 m³/h
Presioni operues
2.5 – 8 bar
Temperatura e ambientit max
30-40 °C
Kerkesa per energji
230 V
Permasat (W x D x H)
270 x 480 x 602 mm
Konsumi I kripes
2 kg/rigjenerim
 Aquadial 10
Zbutes BWT
AQUADIAL 10
Lidhja
20 DN (3/4”)
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar
1.44 m³/h
Presioni operues
2.5 – 8 bar
Temperatura e ambientit max
30-40 °C
Kerkesa per energji
230 V
Permasat (W x D x H)
270 x 480 x 532 mm
Konsumi I kripes
1.5 kg/rigjenerim
en_USEnglish