BWT E1 HWS 100

Kategori: , , Product ID: 53229

Description

Filtër i kompletuar me kokë tunxi dhe materiale të teknologjisë së lartë, të paketuara individualisht duke përfshirë koka lidhëse.

Specifikime Teknike: Presion nominal PN 16, presion operues, min.- max. 2.5 – 16 bar (36232 psi), uji -/ temperaturë ambienti, max. 30/40 °C (86/104 °F)

Gjerësia e lidhjes nominale: DN 20

Presion nominal: bar (psi) 16 (232)

Gjatësia: mm 100

Shkalla e rrjedhjes: 0.2-0.5 bar => 2.3 m³/h

*HWS përfshin presionin reduktues të modulit

en_USEnglish