BWT PASTRUES ROBOTIK PISHINE P.LINE

Category: Product ID: 54369

Description

PER PISHINE THJESHT PERFEKTE

–          FUQI E PAKRAHASUESHME THITHJEJE

–          CILESIA ME MIRE E FILTRIMIT NE TREG

–          FSHESA VIBRUESE

–          RREGULLUES GYPI

–          KONTROLL  INTELIGJENT

–          PASTRIM I SHPEJTE DHE EFIKAS

–          I PERSHTATSHEM PER TE GJITHE PISHINAT

–          PER TE GJITHA MADHESITE DHE TE GJITHE HIDROIZOLUESIT

–          KABELL ELEKTRONIK I PAKTHYESHEM

–          TEKNOLOGJIA ME REZISTENTE

–          DOPIO MOTOR

–          POMPE E FUQISHME

–          AUTONOMI DHE LIDHJE ME SMATPHONE

–          E LEHTE NE PERDORIM

–          FILTRA ZEVENDESUES

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BWT PASTRUES ROBOTIK PISHINE P.LINE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish