BWT – PERMAQ® PICO – Reverse osmosis

Description

BWT Osmoze e Kundert Permaq Pico – Koncepti BWT

– Kompakt

– Performance e larte

– Fleksibel

– Parafilter

– Kontrollues me panel LCD

– Produkt serial me konstruksion modular

– Rrit presionin

– Modul plotesisht i pershtatshem

– Teknike e integruar e matjes

– Rrit lehtesisht kapacitetin e pershkueshmerise

– Funksion plotesisht automatik dhe te sigurte

– Rritje e funksionit higjenik me program efikas dezinfektimi

– Dizajn i pershtatshem

– Opsion i perzgjedhjes se gjuhes

– Lehtesisht i ndryshueshem

– Cilesi e larte pershkueshmerie

Specifikimet teknike

  1. Kapaciteti i ujit te paster 170 – 200 litra ne ore
  2. Konstruksion modular i ndryshueshem
  3. Norma e ruajtjes se kriperave minerale me e larte se 99.5%
  4. Program inovativ dezinfektimi
  5. Modul plotesisht i pershtatur per higjene maksimale
  6. Version On dhe Offline
  7. Version opsional kundra ngurtesimeve

 

en_USEnglish