CELSIUS 80 DN 20 – 50

Kategori: , Product ID: 53701

Description

Ky filter përdoret për filtrimin e ujit të pijshëm dhe industrial deri në 80 ° C. Filtri me ujë të ngrohtë përbëhet nga koka e bronzit, vendendodhja e filtrit, valvula kulluese, vula e sheshtë, elementi i filtrit.

Specifikimet teknike:

Presioni nominal PN 10

Temperatura e ujit / ambientit maksimal. 80 ° C (176 ° F)

Presioni diferencial max. 1,5 bar

Gjerësia e lidhjes nominale: 25DN

Shkalla e rrjedhës p 0.2 bar: 3.5 2.p 2.9 psi: 24.2

en_USEnglish