Filtër bioqeramik

Kategori: , Product ID: 53675

Description

Uji i pastër që rrjedh përmes filtrit bioqeramik ka efekte pozitive mbi njerëzit, kafshët dhe bimët, duke aktivizuar qelizat somatike, duke stimuluar qarkullimin e gjakut dhe duke përmirësuar metabolizmin.

Rrezatimi i emetuar nga kontributi i bioqeramikës quhet “drita e jetës”, sepse ajo mundëson zhvillimin e organizmave të gjallë.

Efekti kryesor i Filtrave bioqeramike është:

-përmirësojnë shijen dhe aromën e ujit

-përmirësimi i metabolizmit të njerëzve, kafshëve dhe bimëve

dhe rritjen e nivelit të tretshmërisë të oksigjenit

-aktivizimi i molekulave të ujit në trupin e njeriut

– eleminon yndyrnat, kimikatet, toksinat nga gjaku dhe ndotësit e tjerë nga trupi

– zvogëlimin e nivelit të aciditetit në organizëm

-përmirësimi i sistemit nervor

E disponueshme ne versionin 2 ” me fije standarte.

Koha e rekomanduar e përdorimit: rreth 12 muaj

en_USEnglish