Filtër dushi KDF

Kategori: , Product ID: 53686

Description

Nëse kujdeseni për lëkurën dhe flokun tuaj, duhet të dini se uji që perdorni cdo ditë në dush përmban minerale të dëmshme. Për shkak të tyre flokët tuaj janë të brishtë,  me zbokth dhe lëkura juaj është tharë. Por tani ju mund të hiqni mineralet e dëmshme dhe të keni lëkurë dhe flokë të shëndetshëm. E vetmja gjë që duhet të bëni është që të investoni në një filtër dushi. Ne rekomandojmë filtrin tonë te dushit KDF,veçanërisht për njerëzit me lëkurë të ndjeshme dhe për fëmijët.

Cfare funksioni kryen ky filtër dushi:

-Transformon klorin e dëmshëm në kloride të padëmshme.

– Eleminon ne mënyrë efektive papastërtitë organike që shkaktojnë thatësi të lëkurës, brishtësinë e flokëve dhe       zbokthin.

– Redukton acarimin e lëkurës dhe parandalon tharjen.

-Mbrojtje nga gëlqerizimi.

-Filtri i dushit mund të instalohet në mes të rubinetit te dushit dhe tubit ose ndërmjet tubit dhe kokës së dushit.

Periudha e rekomanduar e përdorimit është nga 3 muaj deri në 1 vit (sipas cilësise se ujit).

Lidhja e aplikuar – 1/2 “.

en_USEnglish