Filter linje mineralizues

Kategori: , Product ID: 53673

Description

Ku mund ta përdorim atë?

Përdoret për pasurimin e ujit me minerale

Brenda fishekut ka përmbajtje mineralesh, të cilat nëpërmjet grimcave siguronjë shpërbërjen e përsosur në ujë.

Falë kësaj shija, ngjyra dhe aroma e ujit përmirësohen.

Përdoret kryesisht në filtrat molekulare.

E disponueshme në versionin 2 ” me lidhje standarde, montim i përshtatshëm QC dhe 2,5 ” me QC të integruar.

Koha e rekomanduar per zëvendësim: çdo 6 muaj (sipas nivelit te konsumit të ujit dhe shkalles se kontaminimit te tij)

en_USEnglish