Filter per lavatricen/lavastoviljen – Me lidhje 3/4

Kategori: , Product ID: 53684

Description

Hiqni përgjithmonë ujin e fortë nga lavatricja/lavastovilja juaj.

Përfitoni konsum më të ulët e detërgjenteve të larjes dhe efikasitet më të madh të aparateve tuaja.

Filtri ynë:

– Eleminon papastërtitë mekanike mbi 15 mikronë

– Redukton fortësinë e ujit

– Redukton konsumimin e detergjenteve të larjes,

-Rritja e efektivitetit të detergjentit deri në 50%

– Mbron rezistencen nga gëlqerizimi.

-Jetëgjatësia e pajisjes rritet.

Filtri i lavartices/lavastoviljes është një shpenzim i vogël në krahasim me çmimin e detergjenteve të larjes dhe kostos se riparimeve.

Periudha e përdorimit të rekomanduar është rreth 12,000 litra (sipas nivelit te konsumit dhe cilësisë së ujit).

en_USEnglish