Filtër uji CounterTop 2

Kategori: , Product ID: 53677

Description

Filtri i kuzhinës me dy faza mund të lidhet me rubinetin e lavamanit me një tub fleksibël dhe një valvul të veçantë sferike të instaluar direkt në fund të rubinitet.

Seksioni i parafiltrimit i këtij filtri përbëhet nga fishek klasik me mbyllje të dyfishtë. Falë këtij fakti filtri garanton mbrojtje më të  mirë nga rrjedhjet e padëshirueshme.

Filtrat prodhohen në Poloni dhe i nënshtrohen një kontrolli të plotë të cilësisë në çdo fazë të prodhimit. Certifikuar nga Instituti i Higjenes i Polonisë.

Filtrat sigurojnë ujë të shëndetshëm të gatshëm për të pirë për ju dhe familjen tuaj.

Vendndodhja e instalimit: kuzhinë, lavaman.

Specifikimet:

Të dhënat                                              COUNTERTOP 2

Fazat e filtrimit                                       2 faza të filtrimit

Temperatura e ujit ne hyrje.                   2 ÷ 38oC

Llojet e fishekëve                                  AC-PP-10, AC-10-YRN, AC-SC-10, AC-GAC-10, AC-CTO-10

Presioni i ujit ne hyrje                               2,8 ÷ 6,0 bar

Ndërrimi i fishekëve                                  çdo 6 muaj

Dimensionet:

Gjerësia (cm)                                              24.0

Thellësia (cm)                                            12.0

Lartësia (cm)                                              33.0

en_USEnglish