FILTRA 10 “BB / 20” BB

Kategori: , , Product ID: 53688

Description

Filtra 10 “BB/20”BB, me një lidhje 1″.

Vendosen ne hyrje te rrjetit dhe  sipas nevojes mund të instalohen  vetem  ose në grupe prej 2 ose 3 filtrash. Ju mund të merrni performancë më të mirë të ujit të pastër ose të përmirësoni efikasitetine tij (instalimi paralel).

Ato janë prodhuar prej plastike të errët,  madhësia e hyrjes 1 ” në mënyrë që ato të mund të instalohen në vende të ndryshme.

Ekzistojnë lloje të ndryshme të fishekëve zëvendësues për pjesën e brendshme.

Kapaciteti: 200 litra në minutë.

en_USEnglish