Fishek 10 “BB / 20” BB me karbon aktiv nga lëvozhga e arrës së kokosit

Kategori: , , Product ID: 53525

Description

Fishekë ekologjike të prodhuara me karbon aktiv nga lëvozhga e arrës së kokosit .

Falë karbonit aktiv, fishekët kanë një aftësi për të thithur ndotës kimikë.

Përdoret për të përmirësuar cilësinë e ujit të pijshëm.

Uji rrjedh nëpër të gjithë filtrin për absorbimin maksimal të ndotësve.

Fishekët CTO përmirësojnë shijen dhe erën e ujit dhe zvogëlojnë:

– papastërtitë teknike,

-klorin dhe derivatet e tij helmues

-hekurin dhe metale të tjera toksike të rënda,

-bakteriet

-pesticidet, detergjentet dhe fenolet.

Ato janë të dizajnuara për housings 10 “BB dhe 20” BB.

Periudha e rekomanduar e përdorimit: përafërsisht. 6 muaj (varësisht nga niveli i konsumit të ujit dhe shkalla e kontaminimit)

en_USEnglish