Fishek 10’’ sediment-karbon

Kategori: , Product ID: 53537

Description

Struktura:

Përmban polipropilen të shkrirë dhe karbon aktiv nga lëvoshga e arrës së kokosit.

Funksionet e dy fishekëve janë të kombinuara në një vendosje dhe fisheku ndalon ndotjen e mëposhtme mekanike dhe kimike:

-permirësojnë shijen,

– ngjyrën dhe erën e ujit, ndalimi i rërës, ndryshkjes, llumrave, mikroorganizmave, pluhurit të qymyrit dhe depozitat e tjera,

– eleminohen ndotësit kimikë (siç janë klori dhe derivatet e tij, plumbi, metalet toksike)

Fishekët SC – filtrojnë ujin në dy faza:

– E para është filtrimi paraprak i pëlhurave jo të endura të polipropilenit të salduar, i cili kap ndotës të ngurta si një sitë e dendur rrjetë.

-Faza tjetër është filtrimi dytësor në karbonin aktiv nga lëvozhga e arrës  së kokosit, e cila heq grimcat më të vogla, klorin, metalet e rënda dhe ndotësit organikë.

Ato janë të dizajnuara për shtëpi (10 “) të filtrave të ujit të brendshëm dhe sistemeve të filtrimit molekular. Kohëzgjatja e përdorimit: përafërsisht. 6 muaj ose 24 000 litra (në varësi të nivelit të konsumit të ujit dhe shkallës së kontaminimit)

en_USEnglish