Fishek me fije

Kategori: , Product ID: 53512

Description

Fisheku është në dispozicion si 1, 5, 10, 20, 50, 100 mikronë.

Ato janë të dizajnuara për vendosje 10 “/ 20” / 10BB / 20BB.

Pastroni ujin duke hequr papastërtitë e mëposhtme:

-Rërë

-Baltë

-Zhulin

-Ndryshk

-Polen

-mikroorganizma

-Pluhur dhe sedimente të tjera.

Dendësia e lartë lejon që të eliminohen nga uji papastërtitë në madhësi prej 100 deri në 1 mikron.

Ata janë rezistente ndaj kimikateve dhe baktereve.

Efikasiteti (rrjedha maksimale): deri në 15 litra në minutë.

Kapaciteti: 6 muaj ose 12,000 litra.

Fishekët janë në dispozicion në: 1, 5, 10, 20, 50 mikronë

en_USEnglish