Fishek me karbon aktiv të grimcuar KDF

Kategori: , Product ID: 53533

Description

Përdoret aftësia për thithjen e ndotësve kimikë në karbonin aktiv.

Përdoret për përmirësimin e cilësisë së ujit të pijshëm.

Uji rrjedh nëpër të gjithë filtrin për absorbimin maksimal të ndotësve.

Përveç kësaj, aliazhi i veçantë KDF (bakri dhe zinku) jep efekt baktericid dhe bakteriostatik.

Ai gjithashtu mbron kundër zhvillimit të baktereve, kërpudhave dhe mikroorganizmave të tjerë.

Fishekë GAC KDF përmirësojnë shijen dhe erën e ujit, duke zvogëluar:

– papastërtitë organike (mikroorganizmat, bakteret, kërpudhat)

– papastërtitë teknike,

-klorin dhe derivatet e tij

-hekurin dhe metale të tjera toksike të rënda,

-pesticidet, detergjentet dhe fenolet.

 

en_USEnglish