Fishek me qeleshe

Kategori: , Product ID: 53516

Description

Fisheku është në dispozicion në versionet 1, 5, 10, 20, 50 mikronë.

Ato janë të dizajnuara për vendosje 10 “/ 20” / 30 “/ 40” / 10BB / 20BB.

Pastroni ujin duke hequr papastërtitë e mëposhtme:

-Rërë

-Baltë

-Zhulin

-Ndryshk

-Polen

-mikroorganizma

-Pluhur dhe sedimente të tjera.

Ato janë bërë nga metoda e ndërthurjes së polipropilenit me fibër.

Dendësia e lartë lejon të eliminohen depozitat e papastërtive që variojnë në madhësi prej 50 deri në 1 mikron

Ata janë rezistente ndaj kimikateve dhe baktereve.

Efikasiteti (rrjedha maksimale): deri në 15 litra në minutë.

Kapaciteti: 6 muaj ose 12,000 litra.

en_USEnglish