Kufizuesit e rrjedhes

Kufizuesit e rrjedhes

SKU: dt-104 Kategori: , , Product ID: 53093

Description

Kufizuesit e rrjedhjes perdoren ne sistemet me osmoze te kundert .

  • 350
  • 420
  • 550
  • 800 ML.

Quhen kufizuesit e rrjedhjes qe i ka te nevojshme membrana osmotime me drejtim te kundert. Kufizuesit e rrjedhjes krijojnë presion në të gjithë elementin e membranës së osmozës së kundërt dhe mbajnë një raport të dëshiruar të rrjedhës së refuzimit (të zbrazjes) dhe rrjedhjes së produktit (produktit).

en_USEnglish