INFINITY AP Backwash filter

Kategori: , , Product ID: 53542

Description

Filtër i kompletuar me kokë bronzi dhe materiale të teknologjisë së lartë qe permban; sistemin e pastrimit të mbetjeve, lidhjen DN 50 per shkarkimin e tyre. I paketuar në mënyrë individuale, duke përfshirë pajisjet e lidhjes. Lloji AP: filter veteshplares automatik me lidhje 24 V-; njësi elektronike e kontrollit gjate intervalit të shpelarjes. AP ka presion te diferencuar dhe të kontrolluar (prioritet kohezgjatja) dhe kontakt te vecante për kontrollin e komandes optike dhe akustike, Mund te instalohen max. 4 filtra paralelisht.

Llojet 3 / 4˝ – 1 1 / 4˝,madhësia 1, për lidhjen HydroModul

 

Specifikimet teknike: 

 

Presioni nominal PN 16,
Presioni  gjate  punës, min. – max.2.0 – 16 bar (29 – 232 psi)(gjatë mbingarkesë),
Temperatura e ujit /ambientit, maks. 30/40 ° C(86/104 ° F).

 

LLOJI INFINITY AP
3/4˝
1 1/4˝
DVGW
Po
Po
Po
Gjerësia nominale e lidhjes DN
20
25
32
Presioni nominal ne bar(psi)
 16 (232)
 16 (232)
 16 (232)
Shkalla e rrjedhes në Δp 0.2 bar / 0.5 bar
4.0/7.0
5.0/7.5
5.5/9.0
                    ne  ∆p 2.9 psi/7.3 psi
en_USEnglish