Fishek Sediment – Inline

Fishek Sediment – Inline

SKU: dt-041 Kategori: , Product ID: 53098

Description

Pastron ujin duke hequr papastërtitë si:

  • rërë
  • baltë lumi
  • ndryshk
  • polenin
  • mikroorganizmat
  • pluhurin e qymyrit dhe sedimentet të tjera.

Dendësia e lartë lejon eliminimin e papastërtive nga uji në një madhësi  respektivisht: në 1, 5 dhe 10 mikronë (1 mikron = 0.001 mm.

Rezistent ndaj kimikateve dhe baktereve.

Efikasiteti (rrjedha maksimale): deri në 15 litra në minutë.

Kapaciteti: 6 muaj ose 12,000 litra.

en_USEnglish