Shishe INOX 50cl

Kategori: , Product ID: 53276

Description

Shishe termike për ta marrë gjithmonë me vete.

Shishe termike inoksi me fund të dyfishtë.

Madhësi relativisht e vogël , 500 ml. E përshtatëshme për ta patur me vete kudo që shkoni .

Dizajni i saj ekskluziv e bën atë unik në treg dhe madje edhe praktik për të pirë, në sajë të qafës së vogël të shisheve.

Opsionale:

E disponueshme edhe me logo të personalizuar

en_USEnglish