Kripe BWT 25 Kg

Category: Product ID: 54373

Description

Kripe per zbutesin e ujit. Tableta. Ne perputhje me standartin EN 973. Prodhuar nga kripa e paster,  e thate e avulluar. E pershtatshme per zbutjen e ujit te pijshem. Performance e larte dhe  optimale kur ruhet ne nje vend te thate. Permbajtja e klorurit te natriumit 99.6%. E padenatyruar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kripe BWT 25 Kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish