LLAMP UV – Antibakterial

Kategori: , , Product ID: 54968

Description

-Lidhjet 3/8

-Llampe ultraviolet,  per eleminimin e baktereve.

– Me kuarc te cilesise të lartë

– Dizajn kompakt

– Të thjeshta për tu instaluar

-Kosto të ulët operative dhe mirëmbajtje

– Vendoset pas sistemit te ujit pijshem.

en_USEnglish