Llampa Bewades N 1 ¼” – Antibakterial

Description

-Llampe ultraviolet,  per eleminimin e baktereve

– Me kuarc te cilesise të lartë

– Dizajn kompakt

– Të thjeshta për tu instaluar

– Kosto të ulët operative dhe mirëmbajtje

– Llampa UV 12000 ore pune

-Garancia 1 vjecare

 

UV BEWADES N
SPECIFIKAT
Lidhja
1 1/4”
Ore pune UV
12.000 h
Kapaciteti max
4 m³
Kerkesa per energji
220-240 V
PRESIONI OPERUES
10 bar
NUMRI I LLAMPAVE UV
1

 

en_USEnglish