Llampa UV LUXE STYLE 1” – Antibakterial   

Description

-Llampe ultraviolet,  per eleminimin e baktereve.

– Me kuarc te cilesise të lartë

– Dizajn kompakt

– Të thjeshta për tu instaluar

– Kosto të ulët operative dhe mirëmbajtje

– Me dy llampa UV

– Llampa UV 9000 ore pune

– Garancia 1 vjecare

                                                            

UV LUXE STYLE
SPECIFIKAT
Lidhja
1”
Max Kapacitetit te ujit te trajtuar
5.46m³/h
Intensiteti distance = 1m
145µW/cm²
Ore pune UV
9000 h
Kerkesa per energji
220-240 V
Presioni max
145 psi
Numri i llampave UV
2
en_USEnglish