Multi S 2000

Description

Siguroni mbrojtje të besueshme ndaj grimcave të papastra në ujë. Multi S eleminon sedimentet,papastërtitë dhe substancat e dëmshme nga uji, ndotës si hekuri (deri në 1 ppm) dhe mangani. Gjithashtu heq turbulliren, ngjyrën, aromën dhe shijen e pakëndshme p.sh. klor.

Specifikimet teknike

: Presioni nominal 10 bar (145 psi)

Presionj operues 2-8 bar (29-116 psi)

Temperatura e ujit / ambientit, maksimum 30/40 ° C (86/104 ° F)

Lidhje elektrike 230 V / 50 Hz, njësia e tensionit 18 V.

Permban: Filter Media Bewasorb K111, Minox S & Bewasorb IXC

 

Lloji
Multi S 2000
Lidhja
1 ¼”
Kapaciteti Maximal
2 m3/h
Kapaciteti Nominal
1 m3/h
Presioni Operues
2-8 bar
Vellimi
1800 l
Gjatesia
en_USEnglish