Parafiltra 10”/ Duo

Kategori: , , Product ID: 53671

Description

Filtrat e ujit të projektuar për aplikimet e POU dhe POE

Modele DP me 2 pjesë

Version MONO, DUO

Të përshtatshme për fishekë SX (DOE) dhe BX (SOE-o-ring 222) fishekë të veçantë

Lidhja IN / OUT femër 1/2 “, 3/4”, 1

Metal ose plastike

Të tejdukshëm (TS) ose të errët (AB)

Lartësitë e fishekëve që mund të instalohen: 5 “7” 10 “20”

Modeli M me 2 manometra

Modeli S me gyp të kullimit

Materialet: Polipropileni i përforcuar, PET

Temperatura maksimale e funksionimit: 45 ° C (113 ° F)

Presioni maksimal operativ, versionet BSP: 8 bar (116 psi)

Presioni maksimal i përdorimit, versionet e NPT: 8,6 bar (125 psi)

en_USEnglish