Protector 3/4˝ – 1˝ BW BACKWASH FILTER

Kategori: , , Product ID: 53709

Description

Filtër veteshpelares me kosto efikase për filtrimin e ujit të pijshëm dhe sanitar.

 

– Montimi i thjeshtë me pajisjet e lidhjes

– Mbrojtje e sigurt dhe parandalimi i grimcave të huaja në ujë të pijshëm dhe të rrjetit

– Kosto e ulët e operimit dhe investimit

  • Presioni operativ, min.-max. 2 -16 bar (29-232 psi)
  • Gjerësia e lidhjes nominale DN 20
  • Presioni nominal: 16 bar
  • Shkalla e rrjedhës në Δp 0.2 bar: 3.0 m3 / h
  • Presioni i funksionimit min./max: bar 2/16
  • Temperatura e ujit min./max. : 5/30 ° C
  • Gjatësia 106 mm
  • Lartësia 280 mm
en_USEnglish