Pompe per sisteme RO

Pump for RO systems

SKU: dt-105 Categories: , , Product ID: 5385

Description

Pompë RO me transformator.
Sistemet e plotë të Pompës RO – transformator, me sensorë të presionit të ulët dhe të lartë.
Montuar në Sistemet Reverse Osmosis kur presioni i furnizimit është shumë i ulët (nën 2.8 bar).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pompe per sisteme RO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *