Filtër Dushi FitAqua

Kategori: , Product ID: 54941

Description

  • Redukton sasinë e klorit dhe smërcit në ujë.
  • Ndihmon në larje,krehje dhe stilime.
  • Shmang depozitimet e gëlqeres në flokë.
  • Instalim I lehtë.
  • Ndërrohet cdo 6 muaj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Filtër Dushi FitAqua”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish