Filtër uji Olympus

Kategori: , Product ID: 54998

Description

Filtri Uji antimikrobik OLYMPUS + është i patentuar nga inovacioni global i CENTER PLUS SA, pasi është i vetmi filtër uji në kategorinë e tij, i cili ka një Sistem të brendshëm mbrojtjeje antibakteriale, e cila garanton siguri më të madhe te konsumatorët, pasi ka aftësinë për të eleminuar  në 95% të mikrobeve patogjene .

I BËRË PREJ:

 – Materiale qeramike dhe karbon aktiv

 – Çelik inox dhe pjesë nga Aliazhi i bakrit antibakterial (CW606N dhe CW508L)

–  Rregjistruar në Agjencinë Kombëtare të Mbrojtjes Agjencia e Mbrojtjes së Mjedisit të SHBA (EPA).

KONTROLLUAR NGA:

 – 3 Laboratorë Kimikë Evropianë të Çertifikuar

 – Universiteti Bujqësor i Athinës për kontrollin e baktereve (2010)

 – Laboratori Mikrobiologjik i Shkollës Mjekësore të Universitetit Athina për eleminimin e mikrobeve dhe baktereve brenda pajisjes.

 

Instalohet lehtesisht siper lavamanit , pa patur nevoje per nderhyrjen e hidraulikut . Mundeson uje te pijshem , per te lare frutat dhe perimet por edhe per te gatuar . 

Ndrimi I fishekut brenda filtrit te ujit ndrohet 1 (nje ) here ne vit ose 5 500 lt 

Kapaciteti i trajtimit te ujit 1.5 litra në minutë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Filtër uji Olympus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish