Countertop Giga Olypmus

Categories: , Product ID: 54996

Description

  • Made in Greece
  • I certifikuar nga standartet ISO
  • Filtër uji që vendoset sipër lavamanit dhe lidhet ne çezëm.
  • I pajisur me fishek qeramik në ndërthurje me bllokun e karbonit aktiv brenda filtrit qeramik, që bënë të mundur eleminimin e papastertive në ujë si, baktere, klor, aromë, shije, metale të rënda etj.
  • Ka një sistem mbrojtës antibakterial që i siguron prdoruesit pastrim dhe filtrim të ujit , I cili heq floren bakteriale, mikrobet etj .
  • Nderrimi I fishekut behet 1 here ne vit.
  • Celik që nuk ndryshket dhe pjesë bakri anti bakteriale.
  • Permasat: 8,5 cm gjerësi x 30 cm lartësi
  • Garancia 1 vjecare

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Countertop Giga Olypmus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *