Sistem për ujin e pijshëm: Krausen me Membranë 800

Description

  • Kapacitet të lartë prodhimi të ujit pijshem në 24 orë.
  • I dizenjuar për tu montuar poshtë lavamanit, ekspresit dhe makinerisë së akullit etj.
  • Sistemi perfshin cezëm dhe depozitë.
  • Fishekët  jane kimike janë të vendosura në trupa me mbyllje të dyfishtë,  falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të  mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara.
  • Ujë kalon në 6 faza filtrimi, nepëmjet kalimit ketyre 6 fazave, ujë filtrohet në cdo cilesi të garantuar.
  • Garancia: 6 muaj
Specifikat teknike
Krausen
Fazat e filtrimit
6
Presioni I ujit
2.8 – 6 bar
Kripërat minerale
1000 ppm (mg/l)
 

Nderrimi I fishekeve

Parafiltrat cdo 3-6 muaj

GAC çdo 2-4 muaj

Membrana cdo 2-5 vjet

Permasat (W/L/H)
26 x 43 x 63 cm
Maksimumi I prodhimit te ujit (l/ore)
120 l/ore

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem për ujin e pijshëm: Krausen me Membranë 800”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish