Sistem per ujin e pijshem: KRAUSEN RO

Description

  • Instalohet poshte lavamanit . Kerkohet energji elektrike dhe tub shkarkimi .
  • Uji kalon ne 5 faza filtrimi .
  • Garancia  6 MUAJ
  • Sistemi përfshin , 5 fishekë dhe pompe e instaluar në trup .
  • Monitor për monitorimin e funksionit të sistemit .
  • Cezëm RO dhe lidhjet përkatese .
  • Depozitë 2.5G

 

Specifikat teknike
KRAUSEN RO
Presioni I funksionit
2.8 – 6 bar
 

Ndërrimi I fishekeve

Parafiltrat rekomandohet te behet ndërrimi cdo 3-6 muaj

-Melblown Fishek 10”

-Yarn Fishek  10”

-Carbon Block Fishek  CTO 10”

– Inline GAC

Membrana RO 75  cdo 2-3 vjet

Përmasat (W/L/H)
26 x 43 x 63 cm
Maksimumi I prodhimit ujë /ditë
120 l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem per ujin e pijshem: KRAUSEN RO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish