Sistemi i ujit pijshem: Krausen RO 3000

Description

  • Uji kalon neper faza filtrimi
  • BPA Free- Karboni aktiv nga arra e kokosit.
  • Kapacitet te larte prodhimi uje ne 24/h.
  • Redukton masen e klorit, sedimenteve, metaleve dhe grimcave ne uje, duke bere uje ideal per konsumim.
  • Ndrrimi I fishekeve
  • Filtrat 3-6 muaj
  • Membranat 2-3 vite

 

Presioni i punës (min.-max.
7– 15bar
Temperatura e ujit (min-maks.)
5-40° C
Kapaciteti ujit filtruar
0.50 m3/h
Permasat (H x W xD)
1600 x 600 x 600mm
Shkalla e mbajtjes se kripes
99%
Membrana   (DY )
3000 GPD

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistemi i ujit pijshem: Krausen RO 3000”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish