Sistemi i ujit pijshëm PURE SLIM RO DF-P

Description

  • Made In Germany
  • Sistemi mundeson ujë të trajtuar të pijshëm për ju dhe familjen tuaj.
  • Diznaj kompakt, instalohet  poshtë  lavamanit. Sistemi funksionon me pompë elektrike dhe me një hyrje e dy dalje.
  • Fishekët janë të izoluar, falë kesaj filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara.
  • Fishek për pasurimin me magnez.
  • Nderrimi I fishekeve bëhet me lehtesi.
  • Sistemi perfshin pjeset lidhese: cezëm, depozitë.
  • Garancia 2 vjet
  • Kapaciteti 800-1000 L uje te trajtuar ne dite. (Sugjerohet per bar-e,restorante)  

 

 

MODEL  
PURE SLIM RO DF- P
Dimesion D*W*H
340 x 167 x 470
Lidhja
1/4
Max kapaciteti te ujit te trajtuar
 1.35 L/MIN
Presioni operues
3-10 bar
Temperatura e ujit
max 30*/40*C
Kerkesa per energji
110 V/220 V
Shkalla rrjedhese
1.3 L

 

 

 

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistemi i ujit pijshëm PURE SLIM RO DF-P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish