Sistemi i ujit pijshëm: Pure Slim Ro

Description

-Made In Germany

-Sistemi mundeson ujë të trajtuar të pijshëm për ju dhe familjen tuaj.

-Dizajn kompakt. Instalohet  poshtë  lavamanit. Sistemi funksionon me pompë elektrike dhe me një hyrje e dy dalje.

-Fishekët janë të izoluar, falë kesaj filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara.

– Fishek për pasurimin me magnez.
– Nderrimi i fishekeve bëhet me lehtesi.

-Sistemi perfshin pjeset lidhese: cezem, depozite.

-Garancia 2 vjet (Sugjerohet për familje)

 

MODEL       PURE SLIM RO
                              
Dimesion D*W*H 340 x 167 x 470
Lidhja 1/4
Max kapaciteti te ujit te trajtuar 0.25 L/MIN
Presioni operues 3-7 bar
Temperatura e ujit max 30*/40*C
Kerkesa per energji 110 V/220 V
Kapaciteti rezervuarit 1.8 L
Shkalla  rrjedhese 0.25 L

                                                         

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistemi i ujit pijshëm: Pure Slim Ro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish