Filter Frigoriferi

Refrigerator filter

SKU: dt-102 Kategori: , Product ID: 5382

Description

Filtri i frigoriferit përmban karbon të aktivizuar i cili kryen pastrimin e ujit nga papastërtitë kimike, largon gazrat dhe përbërësit organikë. Përmirëson shijen dhe erën e ujit.
Falë këtij fakti, ne mund të kemi kube akulli të pastra.
Eshtë i përshtatshëm për shumicën e frigoriferëve me dispenzues kubik të disponueshëm në treg.
Zëvendësimi i rekomanduar i fishekut: çdo 6 muaj (në varësi të nivelit të konsumit të ujit dhe ndotjes)
Lidhja e aplikuar – 1/4.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Filter Frigoriferi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish