Sistem i ujit pijshëm: RO 3

Description

  • Fitaqua- Brand i certifikuar nga Bashkimi Europian
  • BPA Free- Karboni aktiv nga arra e kokosit.
  • Filtri RO-Simple është estetik dhe me cilesi të lartë.
  • Heq 99.8% të të gjitha substancave të dëmshme nga uji juaj.
  • Jashtëzakonisht e lehtë për t’u instaluar.
  • Sistemet prodhohen në Poloni dhe i nënshtrohen një kontrolli të plotë të cilësisë në çdo fazë të prodhimit. Certifikuar nga Instituti Polak i Higjenës.
  • Ky filtër është universal, mund të instalohet në kuzhinë, dhe ambjente të tjera.
  • Ndrrimi i fishekeve
  • Filtrat 3-6 muaj
  • Membrana 2-3 vite

Specifikimet teknike:

 

Filter Uji
RO 3
Numri fazave
3
Membrana
75 GPD
Lidhja
1/2, 3/4 ose 3/8 inch
Temperatura e operimit
deri ne 30/40 °C
Presioni I ujit te paperpunuar
2,8 – 6,0 bar
Fishek I Sedimentit
5 mikron (Heq balten, reren, ndryshk etj)
Fishek I aktivizuar I karbonit
heq klorin, ngjyren , aromen, shijen etj)
en_USEnglish