Sistemi i ujit pijshëm RO 6

Description

Fitaqua

  • Brand i certifikuar nga Bashkimi Europian
  • BPA Free- Karboni aktiv nga arra e kokosit.
  • Sistemi siguron ujë të pijshem të shendetshëm  për ju dhe familjen tuaj.  Instalimi i sistemit behet në kuzhinë, poshtë lavamanit.
  • Fishekët janë të vendosura në trupa me mbyllje të dyfishtë, falë të cilave filtri ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme nga rrjedhjet e padëshiruara.
  • Sistemet prodhohen në Poloni dhe i nënshtrohen një kontrolli të plotë të cilësisë në çdo fazë të prodhimit. Certifikuar nga Instituti Polak I Higjenës.

Ndërrimi i fishekëve:

  • Parafiltrat çdo 3-6 muaj
  • GAC çdo 6 muaj
  • Membranë çdo 2-3 vjet
  • Sistemi përfshin: cezëm dhe depozitë

Te dhenat specifike

 

MODEL  
 RO 6
Dimesion D*W*H
15 x 36 x 43,5 CM
Fazat e Filtrimit
 6 faza
Presioni operues
2.8-6 bar
Temperatura e ujit
max 30*/40*C
Llojet e fishekeve
AC-PP-10-5, AC-SC-10, AC-GAC-10, AC-IL-GAC, AC-IL-MIN
Kapaciteti
120 L/Dite
en_USEnglish